при неражности или дупки ако на задната седалка има някой, гумите се стържат в калниците и май в пружината от вътрешната страна... гумите са 205/60/R15 колата е 156 1.8 TS `98г. Ако някой е имал такъв проблем ще съм благодарен да ми каже къде е проблема... със сигурност знам че не е от гумите, амортисьорите според мен са перфектни, но все пак да чуя по компетентни мнения...
Известие
Collapse
No announcement yet.
Стъргане на задните гуми
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Първоначално публикувано от rankovtsv Покажи съобщениепри неражности или дупки ако на задната седалка има някой, гумите се стържат в калниците и май в пружината от вътрешната страна... гумите са 205/60/R15 колата е 156 1.8 TS `98г. Ако някой е имал такъв проблем ще съм благодарен да ми каже къде е проблема... със сигурност знам че не е от гумите, амортисьорите според мен са перфектни, но все пак да чуя по компетентни мнения...sigpicalfa 156 2.0 TS/звяр на пътя-0886399217
Comment
-
Първоначално публикувано от rankovtsv Покажи съобщениепри неражности или дупки ако на задната седалка има някой, гумите се стържат в калниците и май в пружината от вътрешната страна... гумите са 205/60/R15 колата е 156 1.8 TS `98г. Ако някой е имал такъв проблем ще съм благодарен да ми каже къде е проблема... със сигурност знам че не е от гумите, амортисьорите според мен са перфектни, но все пак да чуя по компетентни мнения...
А ти да не би да си с неподходящи джанти нещо да не са оригинални156 1,8 ТS 99
Nissan Murano 2005
Comment
-
Ако не са ти деформирани калниците, няма начин с тези гуми да стържат в калника. По скоро е в подкалника поради омекнали пружини.Гипотеза о боге дает ни с чем не сравнимую возможность абсолютно все понять, абсолютно ничего не узнавая
sprint tropheo
155/1.8
156/2.0 Selespeed
Comment
-
Comment
-
Първоначално публикувано от rankovtsv Покажи съобщениестърже и от вън на ламарината и от вътре незнам точно къде се падаше.... какво общо могат да имат джантите след като гумите са с този размер?Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic
Comment
Comment